top of page

EDVIN SANDSTRÖM

KOULUTETTU HIEROJA

OSTEOPATIAN OPISKELIJA

PERSONAL TRAINER

edvin kuva sivuille 2023.jpg

KOULUTETTU HIEROJA, PERSONAL TRAINER JA OSTEOPATIAN OPISKELIJA

 

Olen osteopaattiopiskelija ja koulutettu hieroja. Valmistuin hierojaksi vuonna 2016 ja aloitin osteopatian opinnot Osteopatiakoulu Atlaksessa vuonna 2020. Taustalla minulla on lisäksi yksilövalmentajan koulutus sekä kauppatieteiden maisterintutkinto.

Hoitotyylini on kehoa kuunteleva. Yksi keskeisimpiä tavoitteitani hoidossa on rauhoittaa yliaktiivista hermostoa, ja tästä syystä moni kuorsaakin hoidon pätteeksi. Hoito on otteiltaan verrattain hellävaraista ja päällysvaatteita ei hoidossa tarvitse ottaa pois ellei halua. Hoidon ei ole tarkoitus olla epämukavaa tai aiheuttaa yhtään ylimääräistä jännitystä kehossa.

Hoidan vastaanotollani paljon purentavaivoista ja päänsäryistä kärsiviä. Kehon mekaanisessa toiminnassa pidän purentaa hyvin keskeisenä tekijänä, epätasapainoinen purenta aiheuttaa vääntöä kallon luissa millä voi olla kauaskantoisia vaikutuksia kehon toiminnassa. Osteopaattisessa opiskelijahoidossa puran näitä purentaelimistön ja kallon jännitteitä kevyillä tekniikoilla.

Hoitajana olen erikoistunut kroonisten vaivojen ja kiputilojen hoitoon. Kroonistuneet vaivat ovat aina moniulotteisia ja niiden juuret ovat menneisyyden kuormitustekijöissä ja traumoissa. Kehon rakenteelliset häiriöt, kuten nivelten liikerajoitteet ja virheasennot, ovat yksi merkittävä kroonisia vaivoja ylläpitävä tekijä, ja niitä hoitamalla pyrin edistämään elimistön kykyä parantua mistä tahansa vaivasta.

Täältä pääset varaamaan minulle ajan osteopaattiseen opiskeljahoitoon.

 

Tervetuloa!

Jag betjänar också på svenska.

I also provide service in English.


 

bottom of page