LASSI LUOTO

OSTEOPAATTI, KOULUTETTU HIEROJA

 

Olen Lassi, intohimoinen elämäntapaurheilija, palloilulajien moniosaaja ja kaikenlaisen liikunnan harrastaja. Koulutukseltani olen osteopaatti (AMK) ja koulutettu hieroja. 

 

Neljän vuoden osteopatia-opintojen aikana olen syventynyt kivunhoitoon ja kuntoutukseen, ja lisäkoulutusten myötä olen lisännyt osaamistani mm. urheilijan ja liikkujan harjoitteluun ja harjoittelun ohjelmointiin. Erikoisosaamista minulla on alaraajojen, kuten nilkka, polvi ja lonkkakipujen hoidossa,  kuntoutuksessa ja selkäkivuissa sekä urheilulajien (etenkin palloilulajit) fysiisessä valmennuksessa. Fyysinen valmennus pohjautuu lajin fyysiseen lajianalysiin, asiakkaan historiaan ja lähtötasoon. 

 

Vastaanotollani pohditaan yhdessä asiakkaan kanssa kipujen aiheuttajaa sekä syytä, hoidetaan vaivaa manuaalisesti ja käydään asiakkaan toiveiden mukaisesti läpi kuntoutussuunnitelma kotioloihin tai kuntosalille. 

 

* Osteopaatti AMK

* Koulutettu hieroja (urheiluhieroja) 

* GrIFK U23 jalkapallojoukkueen apuvalmentaja / fysiikkavalmentaja 2022- 

* Futsalin A- maajoukkueen osteopaatti 2013-2021

* GrIFK Edukstuksen jalkapallojoukkueen apuvalmentaja / fysiikkavalmentaja 2011-2020

* Kinesioteippauksen perusteet 

* Kinetic Control: Lower Leg, Impairments Of The Lower Legs

* Kinetic Control: Low Back and Hip, Co-Ordination Efficiency To  Optimise Movement Retraining Of The Low Back and Hip 

* WFA (World Football Academy),  Football Rehab Periodisation 

* WFA (World Football Academy),  Football Strength Training

* Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija -koulutus - Trainer4you

* Yläraajan tendinopatiat, rasitusperäisten jänneongelmien kuntoutus ja harjoitteiden ohjelmointi, MoveDoc Oy

* Alaraajojen tendinopatiat, rasitusperäisten jänneongelmien kuntoutus ja harjoitteiden ohjelmointi, MoveDoc Oy

EDVIN SANDSTRÖM

KOULUTETTU HIEROJA, PERSONAL TRAINER JA OSTEOPATIAN OPISKELIJA

Olen Edvin Sandström, koulutettu hieroja ja osteopaattiopiskelija. Valmistuin hierojaksi vuonna 2017 ja aloitin osteopaatin opinnot syksyllä 2020. Tämän lisäksi minulla on kauppatieteiden maisterintutkinto, personal trainer koulutus ja kokemusta personal trainerina toimimisesta.


Tarjoamani palvelut ovat hieronta ja osteopatia opiskelijatyönä. Mikäli kaipaat rentoutusta tai apua treeneistä palautumiseen, suosittelen hierontaa. Mikäli sinulla on pitempiaikainen vaiva johon haluaisit apua ja jonka hoitoon olet valmis sitoutumaan niin osteopatia on sinulle oikea valinta.


Osteopaattina aion erikoistua kroonisten kipu- ja sairaustilojen hoitoon. Tapauksissa, joissa henkilö kärsii epämääräisistä oireista joille ei löydy lääketieteellistä selitystä, osteopatiaa on suositeltavaa kokeilla. Yksi osteopaattisen ajattelun kulmakivistä on, että osteopaatti ei hoida yksittäistä oiretta, vaan hän hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Perheessäni esiintynyt vakava krooninen borrelioosi on ajanut minut tutustumaan osteopatian mahdollisuuksiin muunakin kuin vain tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitomuotona.
 Jag heter Edvin Sandström, jag är utbildad massör och osteopatstuderande. Jag blev klar som massör år 2017 och började studera osteopati på hösten 2020. Utöver detta har jag en ekonomie magisterexamen, personal trainer utbildning och arbetserfarenhet som personal trainer.


Tjänsterna som jag erbjuder är massage och osteopati som studerande. Ifall du vill ha avslappnande vård eller behöver hjälp med att återhämta dig från träning så är massage att rekommendera. Om du har något långvarigt besvär som du vill ha hjälp med och vars vård du är färdig att satsa på så är osteopati rätt tjänst för dig.


Som osteopat tänker jag specialisera mig på vård av kroniska smärtor och besvär. När en person lider av vaga och otydliga symptom som det inte hittas någon medicinsk förklaring på kan det vara gynnsamt att ge osteopati en chans. En av osteopatins filosofiska grundpelare är att osteopaten inte behandlar enskilda symptom utan personen som helhet. Allvarliga fall av kronisk borrelia inom min familj har motiverat mig att bekanta mig med osteopatins värde utöver behandlingen av muskuloskeletala besvär.
 

edvin kuva 2, fysione.jpg
lassi, fysione kubva sivuille 2021.jpg

SALLA JUSELIUS LUOTO

LAILLISTETTU RAVITSEMUSTERAPEUTTI, TERVEYSTIETEIDEN MAISTERI TtM 

 


MISTÄ?

- Alun perin Vihdistä kotoisin, mistä myöhemmin muuttanut Kuopioon yliopisto-opintoja suorittamaan viideksi vuodeksi. Sittemmin olen muuttanut takaisin etelään ja kotiutunut Espooseen.

MIKÄ?

- Ravitsemusterapeutti, joka rakastaa nauttia aamukahvin kera suklaata! 

MIELTYMYKSET

- Hyvä ruoka on ehdottomasti sydämen asia! Myös liikkuminen luonnossa koiran kanssa kuuluu jokapäiväisiin harrastuksiin.

LEMPIRUOKA?

 

- Tämä on vaikea! Kotiruoasta sanoisin pinaattilettujen puolukkahillolla maistuvan erityisen hyvin.


KOULUTUS / KOKEMUS

 

-      Laillistettu ravitsemusterapeutti 2014, Itä-Suomen yliopisto

-      Työterveyshuollon pätevöittävä koulutus 2018

-      Päivätyö sairaalaravitsemusterapeuttina HUS-alueella Meilahden ja Jorvin sairaaloissa vuodesta 2014 alkaen.