top of page

SIMO SYRJÄLÄINEN

FYSIOTERAPEUTTI

20953751_10154869990272960_6509438938856784029_n_edited.jpg

FYSIOTERAPEUTTI  (AMK), JUOKSUVALMENTAJA

Fysioterapian lähtökohtana minulla on aina toimiva yhteistyö ja kommunikaatio asiakkaan kanssa. Motivaatio harjoittelulle ja oivallusten tekemiselle syntyy, kun asiakas tuntee, että ammattilainen on aidosti mukana hänen kuntoutusprosessissaan ja kulkee matkaa mukana tukien ja auttaen. Minulla on paljon kokemusta lasten-ja nuorten fysioterapiasta, neurologisesta kuntoutuksesta, liikuntaan ja urheiluun liittyvistä vaivoista sekä leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta. Valmennustaustani ansiosta yksilövalmennus ja fyysisen suorituskyvyn kehittäminen kuuluvat myös palveluihin, joita toteutan.

Liikkeen ja liikkumisen analysointi, harjoittaminen ja kehityksen seuranta ovat vahvimmat osaamisalueeni fysioterapeuttina. Perusteellinen lähtötilanteen selvittäminen sopivan kuormitustason löytäminen harjoitteluun, oikeat harjoitteet ja ymmärryksen lisääminen asiakkaalle omasta tilanteesta toimivat pohjana fysioterapeutin ensikäynnille.

 

Tavoitteena on aina nostaa toimintakyky uudelle tasolle asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä vaatii myös asiakkaan sitoutumista omaan harjoitteluun ja monissa tapauksissa myös pitkäjänteisyyttä. Yhdessä pitkäjänteisesti oikealla tavalla harjoittelemalla tuloksena on kipujen lievittyminen, parempi toimintakyky, paluu liikunnan tai urheilun pariin tai suorituskyvyn nouseminen.

Kehityksen seurantaan meiltä löytyy erinomaiset välineet, joten kehityksen suuntaa ei tarvitse arvailla ja asiakas saa jatkuvasti ajantasaista ja luotettavaa tietoa tilanteensa edistymisestä.

bottom of page